Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidscheck

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

We zijn nog niet klaar op het Nagtzaamplein.

Door: Gebruiker verwijderd
3 oktober 2023

De Kapsalon heeft 2 murals op het Nagtzaamplein gerealiseerd, maar we hebben ideeen om het plein nog mooier en veiliger te maken.

Tijdens het aanbrengen van de muurschilderingen op het Nagtzaamplein hebben we gemerkt hoe hard de auto's de Amsterdamsestraat inrijden en hoe weinig aantrekkelijk de groene ruimte voor het Broederhuis is. Samen met bewoners willen we met een paar simpele ingrepen de vrolijkheid van de murals doortrekken in de ruimte, veiliger maken en het groen aantrekkelijk maken voor ontmoeting.
Een paar extra picknicktafels, aanpassingen in het groen, een veilige doorsteek in de heg en met behulp van figuren uit de muurschildering in de vorm van een soort 3-d slow poppen langs de randen het verkeer leiden naar een gerichte afname in snelheid en de grens van stoep en straat beter markeren. Wie weet lukt het ons zelf bemanning te vinden om koffie en thee vanuit het Broderhuis te serveren!


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Gebruiker verwijderd | 5 oktober 2023 20:10

Verbeter de veiligheid van deze buurt die het zo verdient en je levert meteen een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 3 oktober 2023 14:09

Het Broederhuis verdient een mooiere, groene voortuin. Biodivers ingericht, wat de biomassa vergroot. Nu is het een saai gazon, wat niet uitnodigt. Het idee om de ingang van de Amsterdamstraat overzichtelijk en dus veiliger te maken is zeker de moeite waard.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 4 oktober 2023 22:43

Mooi project .. een aanwinst voor de buurt.. zorgt voor verbinding en verwondering

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Gebruiker verwijderd | 3 oktober 2023 12:23

Ik ben tegen de opening in de HEG, daar moet je AFBLIJVEN!
Een picknicktafel vind ik prima maar niet nog meer. Laat het een stuk groen blijven.

Reageren
Gebruiker verwijderd | 4 oktober 2023 14:02

Dag Letty, Ik heb opgeschreven wat ik heb gehoord tijdens alle praatjes bij het maken van de muurschildering. Als we verder kunnen moeten we met de bewoners verder finetunen wat ze willen. Dus wees welkom dan!Gebruiker verwijderd | 9 oktober 2023 10:50

Wat gemaakt is mooi maar nu weer een andere plek.

Reageren


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren