Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidscheck

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Kids Club in de Bar Nabas

Door: Gebruiker verwijderd
11 oktober 2023

Elke vrijdagmiddag een creatief uur met veel plezier en aandacht en een aansluitende potluck maaltijd voor kinderen en hun ouders.

Doel: elke vrijdag om 16.00u een creatief uur voor kinderen - een soort kinder-workshops. We noemen het de Kids Club. Aansluitend mag ieder blijven eten - liefst met de ouders erbij. Dat is potluck-stijl: ieder neemt iets mee en deelt met elkaar.

Het zal zijn in de Bar Nabas aan de Gedempte Herensingel 12 direct naast hobbywinkel Special Made. Ik ben de eigenaar van deze winkel en gebruik vooral restmateriaal om zo deelname aan de Kids Club gratis te laten zijn. Op die manier is de Kids Club voor iedereen toegankelijk. Om dit te blijven doen en te kunnen uitbreiden, zoeken we naar aanvullende financien - oa voor de huurkosten van de Bar Nabas.

We zijn elders eerder anti-kraak al met deze Kids Club begonnen. We doen het uit eigen middelen met een groepje vrijwilligers. We willen smaakmakers en lichtpuntjes zijn in de Amsterdamsebuurt. Mensen uit de buurt beginnen aan te haken. We willen hen mede-eigenaar laten zijn die dit mooie vrijwilligersproject samen gaan dragen, waarbij ouders vrienden worden en elkaar supporten.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 12:54

Ik ben voor want,
Ik vindt dit een super mooi, leuk en creatief initiatief
Ik vindt dit omdat het ervoor zorgt dat kinderen en ook ouders bij elkaar komen om banden, vriendschappen te opbouwen met
elkaar
Ook krijgen de kinderen creativiteit mee waar ze later misschien wel iets mee gaan doen

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 13:01

Heel erg voor. Dit is een fijn en leuk en warm initiatief waardoor ik HEUL VEUL contacten, support en vriendschap heb opgedaan binnen en buiten de wijk. Toegankelijk, laagdrempelig en veilig. Voor iedereen. Superfijn en warm initiatief, en met veeeeel ideeën in de koelkast - die er heel graag uit komen, als er middelen zouden zijn!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 13:03

Natuurlijk voor de leukste knutsel club van haarlem.met de liefste mensen en waar ik ook leuke contacten heb gekregen

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 14:19

Gezellige club voor kinderen uit de buurt!!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 oktober 2023 14:40

Ik vind het een mooie club mensen met een veilige en inspirerende omgeving waar de kinderen zich welkom weten. En het zorgt voor verbinding van gezinnen.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 13 oktober 2023 12:19

Is gewoon een prachtige plek en de mooiste knutselclub van Haarlem

Reageren


Gebruiker verwijderd | 13 oktober 2023 15:58

Hoe mooi, als een groep vrijwilligers zich wil inzetten om de kinderen en de ouders van de buurt op zo'n leuke manier bij elkaar te brengen! Geweldig als zij daar financieel wat ondersteuning bij kunnen krijgen!

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren